Etiketler:

8. BÖLÜM ÖZETİ
Evsed'in hayatındaki sır perdesinin aralanmasıyla Feride hanım büyük tedirginlik yaşamaya başlar. Bundan sonra yaşanacak gelişmelerin korkusunu Nejat'la paylaşır. Nejat da hayatlarını tümden değiştirebilecek bu gelişmeyle huzursuzdur. Şüphelerin peşine düşen Melek ise ayrı bir tedirginlik sebebi olur. Melek konakta gizli kapılar ardında kalan gerçekleri öğrenmeye kararlıdır...
Olayların bir başka takipçisi de Belkıs'tır. Ali aracılığıyla karakoldan bilgilere ulaşan Belkıs,
Ömer'i tanır ve bu araştırmanın sonunda değerli bilgilere ulaşacağından emin olur. Karakoldan bu konunun başkaları tarafından araştırıldığının öğrenilmesi, Feride Hanımları rahatsız eder. Namık, Nejat'ın ona sırtını tamamen dönmesini sağlayabilecek bir gece yaşar. Bu gece, hem Nejat'tan, hem de Zülal'den saklaması gereken bir sırdır artık.
Evsed Ömer'i hayatlarından uzak tutmak için Ömer'le konuşmaya evine gider. Ömer Melek'in kızı olup olmadığını Evsed'e açıkça sorar. Evsed'in bu soruyu kesin bir dille reddetmesi Ömer'i büyük bir hayal kırıklığına uğratır. Ancak aklındaki soruların cevaplarını almaya kararlıdır. Melek ısrarlı tutumunun karşılığını görür, Evsed ona geçmişle ilgili sırlarının bir kısmını anlatmak zorunda kalır. Birlikte geçirdikleri tatil gününde Zülal Nejat'ı Eda'dan kıskanırken, Nejat da Namık'ın Zülal'e yakınlaşma çabalarını öfkeyle izlemektedir. Günün sonunda yaşanan sürpriz, gerçeklerin saklanmasını daha güç bir hale getirir.

Comments (0)

Yorum Gönder

Google kullanıcı değilseniz yorumlama biçiminden Anonimi seçerek yorum yazın..!!