Etiketler:

Microsoft'un merakla beklenen yeni Office paketiyle ilgili bilmeniz gereken detaylar burada...

Yazılım devi Microsoft'un uzun bir süredir beklenen yeni Office sürümünün çıkmasına henüz yaklaşık 1 yıllık bir süre var; ancak yeni Office'in kullanıcılara neler sunacağı, eski Office sürümlerinden ne gibi farklara sahip olacağı ve en önemlisi internete daha fazla odaklanan Microsoft'un yeni Office sürümünü kullanıcılara bedava ya da cüzi bir ücretle sunabilme ihtimali kullanıcıların kafalarını daha şimdiden bir hayli karıştırmış gibi görünüyor.

Microsoft'tan daha önce yapılan açıklamalardan da anlaşılacağı üzere yeni Office paketinin kullanıcılara ulaşması için 2010 yılını beklememiz gerekecek. Zaten yazılım devi, 2009'un üçüncü çeyreği gibi Office 2010 ve bu pakete bağlı yazılımların teknik bir önizleme aşamasına gireceğini ve ardından 2010'un ilk yarısında dağıtımına başlanacağını resmi kanallardan kamuoyuna duyurmuştu.

Şimdi isterseniz sözü fazla da uzatmadan Microsoft'un yeni Office paketinin kullanıcılara ne gibi fonksiyonlar sunacağına şöyle bir göz atalım. Sanırız bu yazıdan sonra Office 2010 ile ilgili merak edilen birçok soruya da yanıt vermiş olacağız.

Comments (0)

Yorum Gönder

Google kullanıcı değilseniz yorumlama biçiminden Anonimi seçerek yorum yazın..!!