İç çamaşırlarına kadar aradılar
İstanbul'dan Köln'e giden Sanatçı ve eşi Ercan Karakaş'ı yolcularla birlikte didik didik aradılar.


64 yolcu üç saat arandıktan alandan ayrılabildi. Yolcular arasında bulunan Müjde Ar ve Ercan Karakaş çifti, kendilerine hiçbir açıklama yapılmadığını ve iç çamaşırlarına kadar arandıklarını söyledi. Müjde Ar, "Uçak İstanbul'dan bir saat gecikmeli kalktı. Üç saat yolculuktan sonra, üç saat de uçakta bekletildik. Sonra iç çamaşırlarımıza kadar didik didik aradılar. Hepimiz perişan olduk" dedi.

SAATLER SÜREN GERGİN BEKLEYİŞ

Uçak, saat 15.55'te Köln'e indi. Kabin memuru kapıyı açtığında, polis bir bant çekerek yolcuların inmesi önledi. İki saat uçakta bekletilen yolcular, daha sonra arandı. Yolcuların tepkisi üzerine sadece "Bir ihbarı değerlendiriyoruz" denildi ve arama köpeklerle devam etti. Aranan yolcuların el bagajlarına otobüste bakılıp terminale alındı. Burada X-ray cihazlarıdan geçirilen yolcular, tekrar arandı. Yolcuların karşılamaya gelen yakınları ise, ne olduğunu bilmeden üç saat gergin bir şekilde beklediler.

İNTERNET KAFEDEN GÖNDERİLDİ

Yapılan açıklamada, Köln'den bir internet kafeden çekilen e-mail'de uçakta tehlikeli bir teröristin bulunduğu ihbar edildi. İhbarın asılsız olduğunun anlaşılması üzerine polis, araştırmasını derinleştirerek, ihbarcıyı buldu. İhbarı yapan kişinin, uçakta bulunan bir yolcudan intikam almak amacıyla böyle bir girişimde bulunduğu ortaya çıktı.

Comments (0)

Yorum Gönder

Google kullanıcı değilseniz yorumlama biçiminden Anonimi seçerek yorum yazın..!!