25 Yaşından küçükseniz Cep Özgür tarifesinin özelliklerinden yararlanabilirsiniz..

Kampanya Detayları;Ayda 150 kontör yükle, 2 kontöre aynı tarifedekilerle dilediğin kadar özgürce konuş, gün içinde 1 SMS'ten sonra her yöne 100 SMS hediye kazan ve bilgisayarına bağlı kalmadan cepten Facebook ve Vodafone Messenger'a bedavadan özgürce bağlan!

Cep Özgür Tarifesine nasıl geçerim;

My Vodafone'dan "Tarife İşlemleri" adımından hemen tarife değişikliği yapabilirsiniz.Vodafone Müşteri Hizmetleri 444 0 542'yi arayabilirsiniz. Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz.

Tarife Esasları;

■25 yaş altı bireysel aboneler faydalanabilir. Özgür konuşma, mesajlaşma ve internet promosyonları, 30 günde bir tek seferde en az 150 kontör yüklendiği durumda geçerlidir.
■Çağrı başına 60 dk üzerinde kullanımı süreklilik arz eden aboneliklerde Vodafone başka bir tarife paketine yönlendirme ve abonenin hattını iptal etme hakkını saklı tutar.
■Numara taşıma kampanyaları ile birlikte kullanılamaz. SMS promosyonundan faydalanabilmek için 30 günde tek seferde en az 150 kontör yüklenmeli ve gün içinde en az yurtiçi 1 ücretli SMS göndermelidir.
■Her yöne 100 ücretsiz SMS avantajı saat 23:59'a kadar geçerlidir.

■Kullanılmayan SMS'ler gün sonunda silinir.
■Vodafone live! sayfalarında dolaşırken GPRS/EDGE/3G kullanımı Vodafone live! kampanyası devam ettiği müddetçe ücretlendirilmeyecektir.
■Vodafone Messenger ile Windows Live ve Yahoo Messenger servislerine ücretsiz bağlanılır.
■Facebook'ta yer alan, ancak Facebook dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulamalar kullanıcının mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
■Tarifenin internet promosyonları, Blackberry erişim noktası üzerinden yapılan bağlantılar için geçerli değildir.
■Vodafone live üzerinden Facebook'a ücretsiz erişimi ve tarife dışı Vodafone yönüne 300 sn/ 2 kontör ve çağrı başı 2 kontör uygulaması, 1 Mayıs 2010'a kadar geçerlidir.
■25 yaşını dolduran tarife aboneleri, 30 gün sonra, Yeni Cep Öğrenci indirimsiz tarifesine SMS bildirimi ile taşınacaktır.
■Ücretlendime periodu 1 dakikası 2 kontör uygulaması içnn 30 sn/1 konör; 1 dakikası 1 kontör uygulaması için 60 sn/1kontör ve 5 dakikası 2 kontör uygulaması 300 sn/2 kontördür.
■1 kontor 20 kr'dir. Ayrıntılı bilgi için Vodafone Cep Merkezleri ve vodafone.com.tr.

Comments (0)

Yorum Gönder

Google kullanıcı değilseniz yorumlama biçiminden Anonimi seçerek yorum yazın..!!